Ruud Wildenberg
Ontdek de delicate luxe: Kaviaar in diverse gerechten
Kaviaar, bekend als een culinaire parel, voegt luxe toe aan verschillende gerechten. Het kan traditioneel worden geserveerd op blini's, met eieren worden gecombineerd voor ontbijt, of gebruikt worden als garnituur voor voorgerechten. Kaviaar kan ook een eenvoudige toast met boter transformeren of worden opgenomen in hartige gerechten zoals pasta, risotto en zelfs sushi. Ontdek de veelzijdigheid van kaviaar en geniet van de smaakervaring met respect voor zijn zeldzaamheid en geschiedenis in de gastronomie.
Doyy Caviar
Steak Tartare met een topping van kaviaar
Een uniek en smaakvol (voor)gerecht, een heerlijke smaakcombinatie die u en uw gasten versteld doet staan!
Doyy Caviar
De kwaliteit van kaviaar
De kwaliteit van kaviaar is te herleiden naar verschillende factoren, de herkomst van de steur, de wijze van bereiding, de Caviar Master en de toevoeging van conserveringsmiddelen, meer hierover leest u in het volledige artikel. (3 min.)
Doyy Caviar
Kaviaar uit de hand
Hoe eet je kaviaar?
Bijvoorbeeld vanaf de hand. Om de smaak optimaal te beleven kun je de kaviaar naturel vanaf de hand eten. (2 min.)
Recente artikelen