De kwaliteit van Doyy Caviar
Kaviaar van de hoogste kwaliteit en smaak.
De kwaliteit van de kaviaar is te herleiden naar verschillende punten. Omdat het een natuurlijk product is verschilt de kaviaar van vis tot vis, ondanks dat het eenzelfde soort is. De kleur en de smaak zijn bijvoorbeeld afhankelijk van het voedsel en de leefomstandigheden van de steur. Daarnaast is het formaat van de kaviaar een belangrijke factor, hoe groter de eitjes, hoe exclusiever de kaviaar.
Het 'bereiden' van kaviaar behoeft echter het juiste vakmanschap.
De kwaliteit van de steur is natuurlijk belangrijk, maar de manier van bereiden is nog belangrijker. Het precieze moment van het oogsten van de kaviaar, de manier van wassen, met welk water en hoeveel zout wordt er toegevoegd, en of er conserveringsmiddelen worden gebruikt zoals b.v. Borax.
Dit alles heeft een grote invloed op de uiteindelijke smaak van de kaviaar.
Onze Caviar Master heeft meer dan 100 jaar kennis in het bereiden van kaviaar, en is daarmee één van de meest begeerde Caviar Masters ter wereld.
De Doyy Royale Caviar bestaat enkel uit de beste kwaliteit kaviaar, met een minimale diameter van 3mm. Hij wordt gewassen met 100% natuurlijk bron water en verrijkt met een laag zout gehalte. Hierdoor komt de natuurlijke smaak van de kaviaar nog beter tot zijn recht. En bovenal; er worden geen conserveringsmiddelen als Borax toegevoegd tijdens de bereiding!