Shipping policy

Uw bestelling wordt per DPD verstuurd aan u.

Bestellingen geplaatst voor 15.00 worden dezelfde dag verstuurd (werkdagen). Bestellingen geplaatst op zaterdag en zondag worden maandag verstuurd. Zorg ervoor dat u uw pakket aan kunt nemen, bestellingen die niet afgeleverd kunnen worden aan het door u opgegeven adres, worden diezelfde dag nog afgeleverd op een DPD ophaalpunt, en u kunt het pakket daar diezelfde dag nog ophalen.

Nadat het pakket bij de vervoerder is aangemeld, ontvangt u van ons een track en trace link, waarmee u de zending kunt volgen, en het verwachtte aflevertijdstip kunt zien.

Doyy Caviar is niet verantwoordelijk voor pakketten die niet, of niet tijdig in ontvangst genomen worden op de aangegeven bezorgdag / adres, of voor niet, of niet tijdig opgehaalde pakketten die afgeleverd zijn op afhaalpunten.

Onze bestellingen worden met zorg verpakt, om de kwaliteit optimaal te houden worden deze gekoeld aan u verstuurd. Na ontvangst dient u de kaviaar direct gekoeld op te slaan. De beste temperatuur om de kaviaar te bewaren is rond het vriespunt. Veel thuiskoelkasten zullen echter op een temperatuur van 3-6 graden zijn ingesteld.

Wij raden u daarom aan de kaviaar op het laagste niveau in de koelkast te bewaren, de temperatuur is daar het laagst. U kunt de kaviaar op het ijs dat wij bij de zending gebruiken plaatsen, onderin uw koelkast, om de temperatuur optimaal te houden. Of de tempex doos in zijn geheel, gesloten, met daarin het ijs in de koelkast zetten. 

Omdat kaviaar een vers product is, is het retourneren hiervan helaas niet mogelijk. Bederfelijke producten zijn uitgesloten van het wettelijk herroepingsrecht. Houdt u hier rekening mee bij uw bestelling.

Mocht u onverhoopt toch niet te tevreden zijn met uw bestelling, neem dan direct contact met ons op!

 

Heeft u speciale verzendinstructies, geef dit dan aan bij de opmerkingen van uw order.

U kunt uw order ook afhalen in ons restaurant Doyy op de Hoogstraat 48 in Eindhoven. Dit kan op dinsdag t/m zaterdag tot minimaal 00:00 uur!
Wilt u uw order afhalen, geef dit aan bij de bestelling en wij sturen u een bericht als u uw order kunt afhalen!

Voor verzendingen hanteren wij onderstaande bezorgtijden.

Leveringen

 Besteld Verzending Bezorging
Maandag voor 16.00 Maandag Dinsdag
Dinsdag voor 16.00 Dinsdag Woensdag
Woensdag  voor 16.00 Woensdag Donderdag
Donderdag voor 16.00 Donderdag Vrijdag
Vrijdag voor 16.00 Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Maandag Dinsdag
Zondag Maandag Dinsdag